Mijn naam is Maddy, oprichtster van De Denkmee'er in 2016.


Na een carrière nationaal en internationaal in de zorg als verpleegkundige, maakte ik in 2005 een overstap naar het sociaal domein.
Ik werkte bij het UWV en gemeenten in verschillende arbeidstoeleidende en jobcoach projecten met vooral de nadruk op 'specifieke doelgroepen'.

In 2011 nog een keer terug de zorg in als senior ambulante woonbegeleider, om vervolgens terug te keren naar arbeidstoeleiding in 2013.
In 2014 ben ik de opleiding "Autisme vriendelijke coach" gaan volgen. Daarna volgden nog meer opleidingen zoals o.a "Teken je gesprek bij Autisme" en "Teken je gesprek bij Faalangst" van Adinda de Vreede, Masterclasses bij de autismeacademie van Marion Kuipers en Gijs Horvers en volgde ik de trainingen "Meer rust en minder stress bij Autisme", "Effectief coachen bij Autisme" en "Autisme en relaties" van Marja Boxhoorn.
Er zullen nog wel meer trainingen volgen, ik blijf het liefst leren, ontdekken en vooral toepassen.
Naast alle autisme trainingen ben ik ook ervaringskundig door "moeder van…" en "partner van…" te zijn.

Van nature ben ik een pragmatisch ingesteld mens, theorie is prima maar ik wil er graag wat mee kunnen.
Dit is in mijn manier van coachen terug te vinden. Ik werk met praktische handvatten, spreek recht door zee vanuit mijn hart en vind dat er veel gelachen mag worden. Het leven en mijzelf neem ik dan ook zeker niet te serieus !


De Denkmee`er visie

De Denkmee`er heeft een eigen visie ontwikkeld om kandidaten te ondersteunen bij het ver- of herkrijgen van hun autonomie. Autonomie, competentie en verbondenheid zijn in de psychologie de voorwaarden voor een `gelukkig leven`.

Vanuit de motivatiepsychologie (Gordon Allport 1961), wordt autonomie gezien als onafhankelijk worden van extrinsieke factoren (afkomstig vanuit de omgeving) en gaan richten op intrinsieke factoren.
Woorden als “helpen" en "begeleiden” passen niet bij De Denkmee`er. Wanneer je deze woorden gebruikt dan ga je er al vanuit dat de ander zorgsteun-afhankelijk is.

De Denkmee`er Denkt Mee met de ander, sluit aan bij de ander zijn manier van denken. Zij zet haar eigen kwaliteiten in en vraagt de ander de eigen kwaliteiten te gebruiken. Op deze manier kom je in gelijkwaardigheid tot de beste oplossing voor een probleem. De Denkmee`er is er van overtuigd dat niemand alles alleen hoeft te doen in het leven.

Het leren samenwerken, elkaars kwaliteiten zien, erkennen, en gebruiken draagt bij aan een “gelukkig leven” voor iedereen. Communicatie is een essentieel onderdeel bij samenwerken.

Instrumenten :

  • Plan B Autisme en ADHD-ADD en communicatie,
  • Teken je gesprek bij autisme, ADHD, ADD en faalangst,
  • Trainer Meer rust en minder stress bij autisme Marja Boxhoorn,
  • Stop-denken-doen methode,
  • Stop piekeren, haal adem !,
  • Training: omgaan met jouw autisme,
  • Sollicitatietraining,
  • Wandelcoaching, bewust worden.